Beweging voor
lichaam en geest

Lessen

Conditie/Yoga

Een dynamische les die begint met een (dans)conditiegedeelte op muziek waarbij je werkt aan je conditie, houding en coördinatie. Het tweede deel van de les zijn yogareeksen die elkaar opvolgen van staand naar zittend naar liggend. Het liggende gedeelte wordt afgesloten met een lange ontspanning en meditatie.

lessen

Conditie/Pilates

Een dynamische les die begint met een (dans)conditiegedeelte op muziek waarbij je werkt aan je conditie, houding en coördinatie gecombineerd met staande krachtoefeningen. Het tweede deel van de les zijn oefeningen op de mat gebaseerd op de Pilatestechniek waarbij je werkt aan kracht, souplesse en coördinatie. De les wordt afgesloten met een korte ontspanning.


Yoga/Pilates

Een statische les op de mat die begint met yogaoefeningen en houdingen die op een ontspannen manier worden ingesproken. Hier werk je aan ademhaling, souplesse en houding. Het tweede deel van de les zijn Pilatesoefeningen liggend op de mat waarbij je werkt aan ademhaling, kracht en ontspanning. De les wordt afgesloten met een lange ontspanning.

lessen

Beginners

Een les voor mensen die wat rustiger willen opbouwen en/of lichamelijke klachten hebben. In deze les zullen zowel conditie, Pilates als Yoga aan de orde komen. Een mooie les om op te bouwen en daarna eventueel door te stromen naar één van de andere lessen.


In elke les wordt er gewerkt aan:

lichaamsbewustzijn - aandacht - ademhaling beweegplezier - ontspanning

Bewegen met je voeten op de grond
en je handen bij de zon